Paikallisuutiset

Jouluruoasta ei synny hävikkiä, kun otat mielikuvituksen ja oikeat reseptit käyttöön – Kinkkua voi upottaa vaikka piirakkaan, munakkaaseen tai gratiiniin

Pipareista voi valmistaa esimerkiksi kakkupohjan tuorejuustokakulle tai herkullisia jälkiruokia. Keski-Pohjanmaan Marttojen kotitalouden asiantuntija Heidi Peltosen mukaan ruoan hyödyntämisessä vain mielikuvitus on rajana. Kuva: Jukka Lehojärvi

Kinkkua, laatikoita, rosollia, kaloja ja paljon muuta. Jouluna pöytään on katettu monenlaista herkkua runsain määrin – usein valitettavasti niin paljon, että osa tarjottavista uhkaa päätyä jäteastiaan pyhien jälkeen.

Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Keski-Pohjanmaan Marttojen kotitalouden asiantunti

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä