Ruoka

Runebergintortuissa maun ja ulkonäön ohella tietyt yksityiskohdat osoittautuivat yllättävän tärkeiksi

Niin samanlaisia, mutta niin erilaisia. Testissä oli mukana neljän eri yrityksen runebergintorttuja. Kuva: Sini Sulkakoski

Niin monta on makumieltymystä, kuin on syöjääkin. Hilla Groupin toimittajista koostuva raati oli runebergintorttujen äärellä armoton ja suora – niin hyvässä kuin pahassa.

– Raatilaisista osa on runebergintorttujen aktiivisyöjiä, kun taas osa ostaa tämän perinteisen leivonnaisen korkeintaan kerran vuodessa. Kausiherkku on lieriön muotoinen mantelilla maustettu ja usein punssilla kostutettu leivonnainen, jonka koristeena on sokerikuorrutusta ja hilloa.

Raati totesi rune

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä