MAINOS

Best Glassin uusi eristyslasitehdas avaa ovensa yleisölle

MAINOS

Vuonna 2014 Best Glass Oy:n kerrottiin kasvaneen Suomen johtavaksi eristyslasivalmistajaksi mutta tänä päivänä puhutaan jo koko Pohjois-Euroopan suurimmasta eristyslasivalmistajasta. Nivalassa juhlitaan 4.5. uuden tehtaan avajaisia avoimien ovien merkeissä.

Uusi rakennus valmistui viime vuonna ja nyt koneenasennukset huippumoderniin tehtaaseen on saatu päättymään. Tuotanto on pitkälle automatisoitua kaikkiaan 10 000 neliömetrin tuotantotiloissa.

Uuteen lasitehtaaseen ja lasituotantoon pääsevät tutustumaan kaikki kiinnostuneet, kun tehtaalla järjestetään avoimet ovet avajaispäivänä perjantaina 4.5. Illan kutsuvierastilaisuuteen saapuu pääministeri Juha Sipilä

Yhtiö tuottaa eristyslasiratkaisuja 25 vuoden ammattitaidolla ovi-, ikkuna- ja talotehtaille.

Avajaisia valmistellaan kovalla tohinalla: yhtiö on keskellä kiihkeintä sesonkiaikaansa kesän kynnyksellä.  Yhtiö tuottaa eristyslasiratkaisuja 25 vuoden ammattitaidolla ovi-, ikkuna- ja talotehtaille.

Best Glass tuottaa jo liki puolet Suomessa käytettävästä eristyslasista. Kysyntä vetää Suomen lisäksi Ruotsiin.

Nivala on toiminut menestyksekkään yhtiön tukikohtana historiansa alusta saakka. Maantieteellinen sijainti ja omat juuret merkitsevät paljon, joten yhtiön on luonnollista keskittää toimintaansa Nivalaan.

- Tämä on ihanteellinen sijainti nimenomaan siksi, että kaikki asiakkaat ovat tässä ympärillä, mentiin sitten 300 kilometriä mihin suuntaan tahansa, kertoo koko ikänsä Nivalassa asunut Best Glassin toimitusjohtaja Teemu Ohtamaa.

Vuonna 2014 sen kerrottiin kasvaneen Suomen johtavaksi eristyslasivalmistajaksi mutta tänä päivänä puhutaan jo koko Pohjois-Euroopan suurimmasta eristyslasivalmistajasta.

Vuonna 2011 perustetun yhtiön vauhti on ollut kovaa. Vuonna 2014 sen kerrottiin kasvaneen Suomen johtavaksi eristyslasivalmistajaksi mutta tänä päivänä puhutaan jo koko Pohjois-Euroopan suurimmasta eristyslasivalmistajasta.

Kasvua on tehty kovalla työllä.

- Rahoittajilla, asiakkailla, työntekijöillä ja yhteistyökumppaneilla, heillä kaikilla on ollut erittäin iso rooli meidän kasvumahdollisuudessa, Ohtamaa kiittää.


Tule tutustumaan huippumoderniin eristyslasitehtaaseen!

Avoimet ovet BEST GLASSin uudessa tehtaassa os. Lastaustie 1, Nivala 

Pe 4.5.2018 klo 11-15

Makkaratarjoilu!

www.bestglass.fi