MAINOS

Nivalassa tehdään koteja ja tilaunelmia

MAINOS Jo vuodesta -89 muuttovalmiita koteja tarjonnut Designtalo kasvoi DEN Finland Oy:ksi ja kaksinkertaisi tilansa Nivalan Teollisuuskylässä. Muutoksen myötä tuotantokapasiteetti kasvaa 1000 asuntoon vuodessa. Vakavarainen yritys, jolla on valmistalojen osalta pitkä historia ja vankka osaaminen, herättää luottamusta ja tuo takuuta laadulle.

Designtalojen tehdas Nivalan Teollisuuskylässä toimittaa tätä nykyä suurelementit niin koteihin, aluerakentamiskohteisiin, kuin Talliosakkeen tuotteisiinkin ympäri Suomen. Designtalo-tuotemerkki on osa DEN Finland Oy:tä, joka tunnettiin pitkään Pohjolan Design-Talo Oy:nä. Vuodenvaihteessa nimi vaihtui kuvaamaan laajentunutta palveluvalikoimaa ja uudistunutta liiketoimintaa.

DENin tuotemerkkejä ovat Designtalon lisäksi Talliosake, hirsitalovalmistaja Finnlamelli ja K-Raudan yhteistyömerkki Ainoakoti. Joukkoon liittyivät myös maarakennus ja -suunnitteluyhtiöt PohjanTeko ja PohjanGeo.

Unelmat todeksi ja avaimet käteen

Yritysostojen kautta DEN Finland Oy:n liikevaihto kaksinkertaistui viime vuonna ja talorakentamisen palvelut laajenivat merkittävästi.  Yrityskauppojen myötä Designtalo voi tarjota muuttovalmiita koteja avaimet käteen -toteutuksella, joka sisältää myös tontin maanrakennustyöt. Rakentamisesta saadaan näin helpompaa asiakkaille.

- Koti ja tilaunelmat on se meidän juttu. Talliosakkeen kautta voimme tarjota talojen lisäksi samalla myös esimerkiksi erilaisia harraste- tai varastotiloja, kertoo DENin Nivalan tehtaanjohtaja Ville Vähäsöyrinki.

Nivalan talotehdas on kasvattanut tiloja aina kasvun niin vaatiessa. Vähäsöyrinki arvelee kysynnän kasvun Suomessa johtuvan tarpeesta rakentaa nykyaikaisia koteja. Osaltaan myös muuttoliike vaikuttaa talojen kysyntään.

Hyvä infra yrittämiselle

Kesällä 2017 voimakkaasti kasvava yritys alkoi kartoittaa lisätilaa yhdessä Nivalan Teollisuuskylän kanssa. Uusien tuotteiden ja kysynnän kasvun vuoksi tarvittiin uusia tuotelinjoja, uusi lastausalue sekä varastoja, joissa tuotteet pysyvät säältä suojassa.

Uudet tilat olivat muokattu valmiiksi Designtalon tarpeisiin jo jouluna, jolloin tehdas pääsi toteuttamaan omat asennuksensa tuotannon käynnistämiseksi. Myös uutta henkilöstöä palkattiin.

Nivalan Teollisuuskylä toimintaympäristönä saa kiitosta tarjoamiensa synergioiden vuoksi.

- Tässä on meidän toimintaa tukevia yrityksiä ympärillä ja lisäksi täällä on erittäin hyvä ammattiopisto, josta saadaan työvoimaa joka vuosi ja voimme tehdä yhteistyötä myös heidän kanssaan. Nivalassa on hyvä infra yrittämiselle.

 

Koti yrityksellesi Nivalasta?

Tutustu Teollisuuskylän tiloihin:

www.nivalanteollisuuskyla.fi