MAINOS

Osamaksut jäivät korkokaton ulkopuolelle - Tarkista lainalaskurilla, ettet maksa osamaksustasi liikaa!

MAINOS -

Elämässä tulee eteen yllättäviä tilanteita, kodinkoneen hajoaminen, auton korjaaminen tai vaikkapa lemmikkieläimen lääkärissä käyttäminen on valitettavan arkipäiväistä ja kallista. Näiden arkipäiväisten menojen hoitaminen onkin lähes välttämätöntä arjen sujumisen kannalta.  

Tällaisia tilanteita varten olisi hyvä olla säästöjä, joiden avulla välttämättömät hankinnat tai palvelut maksetaan. Useimmilla meistä ei valitettavasti ole suuria säästöjä pahan päivän varalla ja ainoaksi vaihtoehdoksi tulee hankinnan maksaminen luottokortilla, osamaksulla tai vaikkapa kulutusluotolla.  

Luottokortin tai osamaksu korko voi yllättää

Tiedätkö luottokorttisi tai osamaksusopimuksesi korot ja kulut? Useimmat meistä eivät vertaile luottokorttien tai osamaksujen korkoja ja kuluja lainkaan. Kesällä 2020 voimaan tullut väliaikainen korkokatto rajoitti vakuudettomien lainojen korot 10 prosenttiin. Korkokatto ei kuitenkaan koske luottokortteja tai osamaksuja. Tämä tarkoittaa useimmissa tapauksissa sitä, että vakuudeton laina on huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin luottokortti tai osamaksu.  

Vakuudettoman lainan hakeminen netistä on nykyään todella helppoa ja nopeaa. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja rahat on mahdollista saada tilille jopa samana päivänä.  

Lainalaskurin avulla lasket sopivan kuukausierän - katso kuinka paljon voit säästää

Vakuudettoman lainan ottaminen osamaksun tai luottokortilla maksamisen sijaan voi siis olla kannattavaa edullisemman koron takia. Joissain tapauksissa on myös järkevää ottaa uusi isompi laina ja maksaa vanhat osamaksut ja luottokorttilaskut kerralla pois. Vanhojen lainojen yhdistämisen avulla voikin säästää huomattavan summan rahaa.  

Kannattaa kuitenkin muistaa, että laina kannattaa aina kilpailuttaa. Vertailemalla eri lainatarjoajat huolella on mahdollista löytää edullisin lainaratkaisu. Lainalaskuri.com on suomalainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, jonka avulla on mahdollista kilpailuttaa yli 30 eri pankkia ja luotonantajaa yhdellä hakemuksella. Lainahakemuksen täyttäminen sivustolla vie vai muutaman minuutin. Toimitamme lainahakemuksen useille pankeille ja luotonantajille samanaikaisesti. Saat siis useita tarjouksia hakemastasi lainasta ja voit rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia.  

Lainalaskuri.com sivustolta löytyvän lainalaskurin avulla voi helposti laskea ja mitoittaa lainan kuukausierän omaan tilanteesi sopivaksi.  

Voit siirtyä kilpailuttamaan lainan klikkaamalla tästä!

_________________________________________________ 

Lainalaskuri.com on osa Creditler -palvelua, joka on puolueeton rahoitustuotteiden vertailupalvelu Euroopassa. Palvelujen tavoitteena on auttaa kuluttajia löytämään edullisimmat lainat ja luotot.