MAINOS

Suomalaisyritys on auttanut jo satojatuhansia säästämään lainakuluissa

MAINOS -
 

Asuntolainat, opintolainat, luottokorttivelka ja erilaiset kulutusluotot ovat osa lähes jokaisen suomalaisen arkea. Velkaantuminen ei kuitenkaan tässä kontekstissa ole millään tavalla paha asia, sillä Suomessa on hyvä, toimiva rahoitusjärjestelmä, jonka avulla kotitaloudet voivat hyödyntää pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamaan pääomaa.

Kun lainoja on paljon, voi kokonaisuus kuitenkin olla vaikeasti hallittavissa ja pienet säästöt lainakuluissa voivat tehdä huomattavan muutoksen yksittäisen henkilön tai perheen kuukausibudjettiin. Edullisempien lainojen tuomat säästöt ovat verkossa toimivien lainavertailupalvelujen myötä jokaisen ulottuvilla. Suomalaisyritys Omalaina.fi on auttanut jo satoja tuhansia talouksia säästämään lainojen kuluissa.

OmaLaina tekee säästämisestä helppoa

OmaLaina auttaa asiakkaitaan tekemään lainojen kilpailutuksen nopeasti ja turvallisesti tarjoten samalla mahdollisuuden saada kaikenlaiset lainatarjoukset yhdestä paikasta.

OmaLainalla on kattava yhteistyökumppaneiden verkosto, joiden lainatuotteita kilpailutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kun asiakas antaa vaaditut tiedot, OmaLaina hakee lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltaan ja palaa asiakkaalle valmiiden tarjousten kanssa. Tarjousten pohjalta asiakas voi kilpailuttaa lainat haluamiensa kriteerien perusteella. OmaLainan lainavertailu on täysin maksuton, eikä lainaan lisätä vertailun jälkeenkään mitään ylimääräisiä kuluja. Lainaa voi siis hakea aivan yhtä edullisesti kuin kilpailutuksessa mukana olevien rahoitusyhtiöiden omista palveluista. 

Näin kilpailutat lainat järkevästi

Jo sadat tuhannet suomalaiset ovat kokeilleet OmaLainan tarjoamaa kilpailutusta. Se on erittäin helppoa, sillä sinun tulee vain mennä osoitteeseen omalaina.fi, antaa omat tietosi ja ilmoittaa, kuinka paljon lainaa haluaisit ja minkälaisen takaisinmaksuajan lainalle tarvitset.

Vakuudettomien luottojen kohdalla hakija ei tarvitse vakuudeksi kelpaava omaisuutta tai takaajia, mikä osalta nopeuttaa hakuprosessia. Hakemuksen täyttämiseen ei mene montaa minuuttia ja alustavat lainatarjoukset voidaan lähettää hakijalle lähes välittömästi. Lainatarjoukset haetaan useasta paikasta vain yhdellä hakemuksella, joten löydät varmasti sopivan rahoitusratkaisun vertailupalvelun avulla.

Kun saat OmaLainalta tarjoukset, kilpailuta ne esimerkiksi todellisen vuosikoron mukaisesti. Lainan todelliseen vuosikorkoon sisältyvät kaikki lainakulut, joten mukaan on laskettu mahdolliset tilinhoitomaksut ja laskutuslisät, sekä avausmaksut. Todellinen vuosikorko on helppo vertailtavissa oleva asia jopa hyvin erilaisten lainojen kesken. Lainavertailupalvelun avulla kilpailutat lainat järkevästi, eikä kilpailutus ei vie aikaa kuin muutaman minuutin. Kokeile kilpailutusta, jos et ole sitä vielä tehnyt!