MAINOS

Millainen yritys tarvitsee yrityslainaa?

MAINOS -

Yrityslainasta hyötyvät yritykset toimialasta riippumatta. Erilaisilla toimialoilla voi olla hieman toisistaan poikkeavia tarpeita, jolloin yrityslaina voi tulla ajankohtaiseksi.

Yrityslainasta hyötyvät esimerkiksi:
- Rakennusalan yritykset
- Terveys- ja hyvinvointialan yritykset
- Vähittäiskaupanalan yritykset
- Konsultointiyritykset
- Maatilat

Yrityslainaa tarvitseva yritys voi olla yhtä hyvin yhden hengen toiminimiyritys kuin useita ihmisiä työllistävä osakeyhtiö. Lainaa haettaessa tarkistetaan yrityksen kotipaikka, toimintavuodet, mahdolliset maksuviiveet sekä takaajan luottotiedot.

Yrityslainasta saa apua eniten yritys, joka tarvitsee lisärahoitusta joko investointeihin tai juokseviin kuluihin. Esimerkiksi uuden myyjän palkkaaminen tai tuotteiden ostaminen varastoon ovat tilanteita, joissa yrityslainasta on hyötyä.

Yrityslaina auttaa, kun halutaan turvata yrityksen kassavirtaa. Esimerkiksi jos syystä tai toisesta yrityksen kassa kumisee tyhjyyttä ja juoksevat kulut on saatava katettua nopeasti, voi tilanteen pelastaa nopeasti yrityslainalla.

Milloin yrityslainoja otetaan?

Yleisimmin yrityslainaa käytetään silloin, kun halutaan saada jokin tulevaisuudessa tuottava projekti käynnistettyä. Usein erilaisten projektien alkuvaiheessa kuluja on paljon, eivätkä ne tuo euroja yrityksen kassaan.

Esimerkkejä tällaisista projekteista ovat muun muassa yrityksen toimitilojen laajentaminen, henkilökunnan kouluttaminen tai uusien laitteiden hankinta.

Kun laskee ennen lainan hakemista, että investoinnin tuotot kuittaavat lainan ja sen kulut, on yrityslaina erinomainen sijoitus yrityksen kehittämiseen.

Suomalainen rahoitusyhtiö CrediNord mahdollistaa yrityslainojen hakemisen eri tyyppisille yrityksille. Yritysainan hakeminen CrediNordilta onnistuu täysin sähköisesti ja lainapäätöksen ja rahat voi saada jo saman päivän aikana.