Kaustisen ja Ullavan seurakunta

JUMALANPALVELUKSET

SU 21.8. klo 10 Messu Kaustisen kirkossa. Harju, Aarre Polso, Känsälä

SU 21.8. klo 13 Jumalanpalvelus ja koulunsa aloittaneiden siunaus Ullavan kirkossa. Harju, Rannankari, Tastula, Känsälä.

Kaustisen ja Ullavan seurakunta

DIAKONIATYÖ

TI 23.8. klo 16.30 SPR Ystävätoiminnan peruskurssi Kaustisen srk-keskuksen ruokailutilassa. Kiinnostaisiko sinua ryhtyä vapaaehtoiseksi ystäväksi ja tarjota aikaasi ystävää kaipaavalle? Ystävätoiminnan koulutuksessa saat perustiedot ja -taidot voidaksesi toimia kasvokkaisena ystävänä, puhelinystävänä tai verkkoystävänä yksinäiselle. Vapaaehtoisiksi ystäviksi kaivataan nuoria, työikäisiä sekä varttuneempia, sillä yksinäisyys ei myöskään katso ikää. Ystäviksi toivotaan sekä miehiä että naisia. Kurssille osallistuminen ei edellytä sitoutumista toimintaan vaan voit rauhassa pohtia, olisiko tämä sinulle sopiva vapaaehtoistoiminnan muoto. Koulutus järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella. YHTEYSHENKILÖ; Hilkka Lehtinen, puh.0400 442953, sähköp. hilkka.lehtinen@redcross.fi.

Diakoniavastaanotolle ajanvarauksilla Kaustisella ja Ullavassa. Diakoni Minna Ventilä p. 050 314 7551 tai minna-maaria.ventila@evl.fi

Diakoniatyöntekijä tekee kotikäyntejä pyydettäessä Kaustisella ja Ullavassa.

Kaustisen ja Ullavan seurakunta

KIRKKOHERRANVIRASTO

Kirkkoherranvirasto on avoinna ma, ke ja to klo 9-15. Puh. 050 3147 335.

Kaustisen ja Ullavan seurakunta

KASTETTU

Onni Hermanni Jalo.

Kaustisen ja Ullavan seurakunta

HAUTAAN SIUNATTU

Viena Maria Hautaniemi, 90v.