Halsuan seurakunta

JUMALANPALVELUKSET

Su 31.5. klo 10 Helluntain nettikirkko, Juha Karhulahti, Henna Mäkinen, lukutekstit Kari Jyrkkä, musiikkia Riihimäen perheen nuoret Satu Riihimäen johdolla.

Nettikirkon jälkeen klo 11-13 kirkon ovet ovat nettikirkon jälkeen avoinna yksityistä hiljentymistä varten. Paikalla on myös seurakunnan työntekijä.

Halsuan seurakunta

HAUTAAN SIUNATTU

Laimi Matilda Jyrkkä 99 v.

Halsuan seurakunta

SEURAKUNNAN VIIKKO

Pe 29.5. klo 7 Järviradion hartaus, Hannu Vapaavuori.

klo 13 Kannelman nettihartaus, Tiina Karhulahti, Aino-Maija Ylikoski.

To 4.6. klo 19 Kylvöjen siunaaminen Arsi ja Helena Kanalan tilalla, järjestää Eläkeliitto ja MTK Halsua, kahvitarjoilu, tilan esittely Arsi Kanala, puheenvuoroja ja musiikkia: Eija Mastokangas, Jenni Kentala, Juha Karhulahti.

Halsuan seurakunta

DIAKONIATYÖ

Yhteissyntymäpäivien sijasta seurakunta muistaa 70v, 75v, ja 80 vuotta tänä vuonna täyttäviä muulla tavoin.

Olemme ottaneet yhteyttä 70 vuotta täyttäneisiin ja sitä vanhempiin seurakuntalaisiin, emme ole vielä tavoittaneet teitä kaikkia. Halutessasi voit ottaa yhteyttä Juhaan p. 0500-361174 tai Tiinaan p.040-7324117.

Halsuan seurakunta

LÄHETYSTYÖ

"Missä taivas on?" -lähetysjuhlat Radio Deissä 22.-24.5.

Lähetysjuhlat pidetään sittenkin! Toukokuun lopussa Lahdessa pidettäväksi suunnitellut Lähetysjuhlat on siirretty Radio Deihin. Suomen lähetysseura ja Lahden seurakunnat tuottavat yhteensä kahdeksan tuntia lähetysohjelmaa.

Tervetuloa kuulolle Radio Dein taajuuksilla tai verkossa radiodei.fi. Ohjelma alkaa perjantaina 22.5. klo 18. Ohjelmatiedot tarkemmin: https://www.radiodei.fi/lahetysjuhlat/

Halsuan seurakunta

RIPPIKOULUTYÖ

Rippikoulun vanhempainilta pe 5.6. klo 19 seurakuntatalolla. Keskustelemme silloin rippileiristä ja konfirmaatiosta, kesän erityisjärjestelyistä sekä kaikista muista rippikouluun liittyvistä asioista.

Halsuan seurakunta

NUORISOTYÖ

Kotisivulla on uusi linkki "Nuorten nettihartaus 24.5.2020.", jonka kautta hartaus avautuu, Nuutti Kaunisto.

Tulossa: Nuorten illat livenä alkavat jälleen kesäkuussa. Ensimmäinen pidetään la 13.6. klo 19.