tiistai 28.1.2020 | 00:54
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Mielipide

Haapavesi-lehden 10.4. Sillä selevä -tekstarit

Haapavesi-lehti
Ke 10.4.2019 klo 15:10

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Hei tytär, joka kirjoitit 97-vuotiaan äitisi kaltoinkohtelusta. Ota yhteyttä sosiaalitoimistoon, tuohan on heitteellejättö, kyllä hän on laitospaikan asukas sairauksiensa vuoksi. Ainahan ne vanhukset kotiinsa tahtoisi jos kysytään, mutta ei todellakaan ole enää kykenevä päätöksen tekoon! Taistele!

Kannabiksen dekriminalisointi ei tarkoita laillistamista vaan käytön rangaistavuudesta luopumista, jotta helpotetaan hoitoon hakeutumista. Tällä kannalla Anderssonin lisäksi esim kristillinen Sininauhaliitto.

Onko PS-puolueella lukemisenymmärtämisessä vaikeuksia? Jos postilaatikossa lukee EI MAINOKSIA niin heidän vaalimainoksiaan jaetaan tällaiseen postilaatikkoon.

Kirkkojärven sillankaiteessa iso aukko. Ollut jo pitkään. Siitähän voi pudota vaikka järveen. Kannataskohan tuo korjata?

Mikä haapavetisiä vaivaa, eikö ole muuta tekemistä kuin haukkua ja mollata ihmisiä? Tosi lapsellista sakkia, esim. uusi kirppari haukuttiin tuhoon tuomituksi ennen kuin oli kunnolla avannut edes ovia, samalla tuli haukutuksia myös toinen kirppis. Haukkumisen ja panettelun kohteeksi joutu kaupungin virkaan valittu. Enpä suuresti ihmettele kun hän on luopunut virasta. Kannattais jokaisen huolehtia omista asioistaan. Tv. Kyllästynyt kansalainen

Lähetä tekstari lehteen: Kirjoita tekstarin alkuun SELEVA ja välilyönnin jälkeen mielipiteesi. Lähetä tekstari numeroon 16323 (hinta 0,25 e).

Tai lähetä WhapsApp-viesti numeroon 050-5052086.

#