Ruoka

Lotta Hirvanen tuli Haapavedelle kehittämään kokkikoulutusta ja Opinpuun ravintolatoimintaa – Opetusravintolassa ryhdytään kokeilemaan myös kaikille avoimia iltatilaisuuksia

Lotta Hirvanen haluaa kehittää Jedun opetusravintola Opinpuuta entistä laadukkaammaksi. Syksyn mittaan siellä ryhdytään kokeilemaan iltatilaisuuksia, ja ensi vuodelle ravintolaan on tarkoitus hankkia myös anniskeluoikeudet.
Lotta Hirvanen haluaa kehittää Jedun opetusravintola Opinpuuta entistä laadukkaammaksi. Syksyn mittaan siellä ryhdytään kokeilemaan iltatilaisuuksia, ja ensi vuodelle ravintolaan on tarkoitus hankkia myös anniskeluoikeudet. Kuva: Suvi Hyttinen

– Ravintola-alan työ sopii eloisille ihmisille, jotka tykkäävät tehdä töitä käsillään, eivätkä halua istua työpäivää paikoillaan. Tällä alalla pärjäävät ylivilkkaatkin luonteet, kun tekeminen suunnataan oikein, tuumii Jedun Haapaveden yksikössä ravintola- ja cateringalan opettajana aloittanutLotta H

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä