tiistai 26.5.2020 | 12:00
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Mielipide

Haapavesi-lehden pääkirjoitus: Omikaa faijat hommia!

Ke 6.11.2019 klo 01:05

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Rytkynkyläläis-lähtöinen, nykyinen kempeleläinen Tuomas Rytky on jo useamman vuoden kertonut Isäkuukaudet-blogissa ja some-tileillä lapsiperhe-elämästään. Moni saattaa muistaa Tumpin parinkymmenen vuoden Haapavedeltä takaa paikallislehden avustajana.

Perhe-bloggarina Tumpilla on pettämätön tyylitaju. Hän osaa taitavasti samaan aikaan kertoa henkilökohtaisia asioita ja pitää huolta lastensa yksityisyydestä. Blogin korkalaatuisissa ja tunnelmallisissa kuvissa ei esimerkiksi näy lasten kasvoja. Eikä tätä ole toteutettu millään rujolla pikselöinnillä vaan kekseliäillä asetteluilla.

Pari viikkoa sitten Tumppi julkaisi Isäkuukaudet-instagram-tilillä erityisen mainion kuvan, jossa hän leikkasi muksunsa varpaankynsiä niin, että kuvan etualan täytti oli sakset, kädet ja kasvojen eteen nostettu pieni jalkapohja. Kuvatekstissä Tumppi kertoi, että heillä toimii kynsistudio Faija. Hän kertoi lukeneensa ennen esikoisen syntymää jostain vauvan käyttöohjeesta, että vain imetys on homma, johon iskä ei käy. ”Silti pääsi yllättämään, kun vaimo leikkasi muutama viikko sitten lasten kynsiä ja totesi olevansa toimessa ensimmäistä kertaa ikinä.”

Hyvää isänpäivää Tumpille ja muille faijoille! Omikaa hommia!

Katariina Anttila

#