sunnuntai 27.9.2020 | 15:37
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

HaBan miehet jatkavat myös ensi kaudelle 4-divisioonassa

SEPPO AHO
Su 29.3.2020 klo 11:00 | päivitetty su 14:15

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

SALIBANDY

Suomen Salibandyliiton hallitus päätti 12.3.2020 pitämässään kokouksessa pysäyttää koronavirustilanteen vuoksi kaikki alemmat sarjat ja kaksi päivää myöhemmin myös pääsarjat. Näin ollen kauden 2019-2020 Suomen mestaruuksia ja mitaleita ei tulla jakamaan missään sarjassa.

HaBan kohdalla, niin miesten kuin naistenkin sarjoissa pelaamatta jäi kaksi ottelua. Sen lisäksi miehillä olisi mahdollisesti ollut edessään vielä karsinnat 5-divisioonasta nousua havittelevien kanssa. Virustilanteen kuitenkin jatkuessa on Salibandyliitto laittanut kauden 2019-2020 pakettiin ja jakanut jo tulevan kauden joukkueet eri divisioona tasoille.

 

HaBan naiset jatkavat Pohjanmaan 3-divisioonassa ja miehet Pohjois-Suomen 4-divisoonassa.

– Meidän mielestä päätös oli kaikkien kannalta oikeudenmukainen ja ainakin meidän kannalta myös positiivinen. Koska kaikilla joukkueilla oli saman verran otteluita pelattuna, eikä loppuja pelejä, karsinnoista puhumattakaan pystytä pelaamaan, oli tämä ainut ja oikea päätös, kertoi Haapaveden Urheilijoiden salibandyjaoston puheenjohtaja Mikael Kangasharju.

– Tänä vuonna pääsemmekin tavallista aikaisemmin kasaamaan joukkueita.

– Ja kyllä meillä on vahva usko siihen, että syksyllä päästään taas pelaamaan. Lähdemmekin entistä suuremmalla innolla tulevaan kauteen, kun tämä jäi vähän kesken, lisäsi HaBa-naisten valmentaja Eelipekka Matti.

#