Paikallisuutiset

Haapaveden ja Ylivieskan väli kiinnostaa kullanetsijöitä – Magnus Minerals Oy:n uusin varaus kattaa 117 neliökilometriä

Haapaveden, Ylivieskan, Oulaisten ja Nivalan väliin jäävä alue kiinnostaa malminetsijöitä. Magnus Mineralsin tuore varaus on merkitty karttaa vaalean vihreällä. Kahdella eri sävyn ruskealla merkityille alueille yhtiö on hakenut malminetsintälupia. Punaisilla alueilla Finkivi Oy:llä on voimassa oleva malminetsintälupa. Keltaisella alueella on Moun Solutions Oy:n varaus.
Haapaveden, Ylivieskan, Oulaisten ja Nivalan väliin jäävä alue kiinnostaa malminetsijöitä. Magnus Mineralsin tuore varaus on merkitty karttaa vaalean vihreällä. Kahdella eri sävyn ruskealla merkityille alueille yhtiö on hakenut malminetsintälupia. Punaisilla alueilla Finkivi Oy:llä on voimassa oleva malminetsintälupa. Keltaisella alueella on Moun Solutions Oy:n varaus. Kuva: Kuvakaappaus Tukesin kaivosrekisterin karttapalvelusta.

Magnus Minerals Oy on tehnyt varausilmoituksen malminetsinnästä Ylivieskan, Haapaveden ja Nivalan väliin jäävällä alueella. Aiemmin tehtyjen tutkimusten perusteella yhtiö otaksuu löytävänsä sieltä kultaa ja kuparia.

Teerinevaksi nimetty alue kattaa 117 neliökilometriä kolmessa eri kohteessa: Haapaved

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä