torstai 23.9.2021 | 09:16
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
TJ

Taitoluistelua pääsee Haapavedellä harrastamaan kolmessa eri tasoryhmässä

Ti 1.9.2020 klo 14:15

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Keväällä 2019 perustetun taitoluisteluseura United Northern Skaters ry:n ensimmäinen kausi Haapavedellä oli aktiivinen. Alkavalla kaudella Haapavedellä riveihin tavoitellaan yli 20:tä luistelijaa.

Jääaikaa on varattu jäähallista hieman aiempaa enemmän, mikä mahdollistaa tasoryhmien perustamisen. Harjoitukset järjestetään kolmessa eri tasoryhmässä. Jo edellisellä kaudella tai jo aiemmin taitoluistelua harrastaneet on koottu omaan ryhmäänsä sekä perusluistelun jo hallitsevat luistelijat saavat oman ryhmänsä. Myös vasta-alkajille on oma ryhmänsä, jossa harjoitellaan luistelun alkeita iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Uutena alkaa myös Motivot-toiminta. Se tarjoaa kilpaileville luistelijoille lisäharjoittelumahdollisuuksia. Motivot ovat eri tasoisia aktiiviluistelijoita jotka kokoontuvat eri paikkakunnilla noin kolmen viikon välein lauantaisin.

Luistelu tuo monipuolisia liikunnallisia taitoja ja kehittää mm. lihasvoimaa ja sekä tasapainoa. Laji sopii kaikenikäisille ja kokoisille, myös aikuisille.

#