Talous

"Nevalanmäkisyys on ylpeyden aihe" – Perhekodin uudet yrittäjät ovat päätyneet sosiaalialalle mutkien kautta

Nevalanmäki Oy:n yrittäjät Jussi Leinonen, Marko Uusitalo ja Katariina Moilanen pitävät Nevalanmäkeä ihanteellisena ympäristönä perhekotitoiminnalle. – Kaupunkien keskustassa houkutukset on liian lähellä. Jos täällä nuori päättää ottaa hatkat, joutuu miettimään että milleköhän pellolle juoksisi, Jussi tuumii. Yhteistyö naapureiden kanssa on saumatonta. – Naapureista reagoidaan herkästi ja soitetaan jos nähdään jotain poikkeavaa, että saakohan noin tehdä.
Nevalanmäki Oy:n yrittäjät Jussi Leinonen, Marko Uusitalo ja Katariina Moilanen pitävät Nevalanmäkeä ihanteellisena ympäristönä perhekotitoiminnalle. – Kaupunkien keskustassa houkutukset on liian lähellä. Jos täällä nuori päättää ottaa hatkat, joutuu miettimään että milleköhän pellolle juoksisi, Jussi tuumii. Yhteistyö naapureiden kanssa on saumatonta. – Naapureista reagoidaan herkästi ja soitetaan jos nähdään jotain poikkeavaa, että saakohan noin tehdä. Kuva: Katariina Anttila

Nevalamäen perhekodista vetovastuun ottavat yrittäjät ovat kaikki kolme päätyneet sosiaalialalle mutkien kautta, mutta kaikilla on aiempaa yrittäjyystaustaa.

Lue uutinen yrityskaupoista täältä.

Jussi Leinonen on ollut alalla pisimpään. Aiempi työpaikka Haapaveden betoniasemalla meni alta vuosituhannen

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä