sunnuntai 25.10.2020 | 15:05
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »

A la carte -koulutus on tuonut Juhani Ylikauman lautaselle uusia värejä – Jedun keittiöllä kokkaa innokas joukko hyvän ruuan ystäviä ja lisäoppia hakevia ammattilaisia

Padat porisivat kilpaa Jedun opetuskeittiöllä torstai-iltana, kun a la carte -kurssilaiset ja kokkiopiskelijat taistelivat kokkisodassa. JuhaniYlikauman ja Natalia Hatulan joukkue oli valinnut menunsa alkuruuaksi aurajuusto-omenakeiton ja pääruuaksi hiillostettua lohta sekä bataattipyreetä paahdettujen, hunajalla maustettujen punajuurien kera.

Tämä uutinen on vain tilaajille.


Olen jo tilaaja

Kirjaudu

Jatkuu kestotilauksena 6,2€/kk. Voit perua tilauksen milloin vain.

Tutustu digiin 1€ / kk

Tilaa palvelu.

Tee tilaus