maanantai 29.11.2021 | 19:26
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Päivyri

Tee kuvataidetta kesäsuunnitelmista - Lasten ja nuorten kulttuuriviikkojen kuvataidetempauksen satoa julkaistaan Haapavesi-lehdessä

Ke 31.3.2021 klo 08:00

Lasten kulttuuriviikkojen kuvataidetempaus kaikille alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille järjestetään korona-ajan vaatimusten mukaisesti.

Mitä aiot tehdä ensi kesänä? Syötkö jäätelöä tai menetkö uimaan tai ratsastamaan? Poimitko kukkia? Mitä olisi kiva tehdä? Valitse jokin hauska juttu, ja toteuta siitä taideteos.

Voit tehdä teoksesi esimerkiksi piirtämällä, maalaamalla, askartelemalla tai muovailemalla tai vaikka kierrätysmateriaaleista. Vanhemmat tai isovanhemmat voivat avustaa pienimpiä taiteilijoita.

Ota valmiista teoksesta kuva, ja lähetä se Haapavesi-lehden toimitukseen WhatsApp-viestinä p. 050-5052086 huhtikuun loppuun mennessä. Laita viestiin mukaan tieto ”Kuvataidetempaus”, taiteentekijän nimi ja mahdollisesti pientä tarinaa teoksen taustoista. Lehti julkaisee teoksista kuvakoosteen toukokuun alussa.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kaksi taidetarvikepakettia ja kaksi lahjakorttia Jokihelmen opiston kursseille. Tempauksen järjestävät Haapavesi-lehti ja Jokihelmen opisto osana Lasten ja nuorten kulttuuriviikkojen tapahtumia.

#