Paikallisuutiset

Irja Pelkonen valitsee ruoan raaka-aineet mahdollisimman läheltä – Hoitolapsetkin pitävät perusruoasta

Hoitolapsetkin saavat syödä lähellä tuotettua, kotimaista ruokaa. Lähiruokakyselyyn vastanneet arvostavat ruoassa muutakin kuin halpaa hintaa

Irja Pelkonen laittaa ruoan niin perheelleen kuin hoitolapsilleenkin alusta loppuun itse. Hän suosii ruoanlaitossa lähellä tuotettuja ja läheltä kerättyjä raaka-aineita.

Vattukyläläinen perhepäivähoitaja Irja Pelkonen on pessyt perunat valmiiksi jo ennen kuin ensimmäinen lapsi tulee hoitoon heidän kotiinsa. Jääkaapissa odottaa jauheliha, josta syntyy ruskeakastike. Niiden lisäksi lapset ja muukin perhe saavat elokuisena tiistaina ruoaksi lehtisalaattia, johon pilkot

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä